*SİZ İSTEDİNİZ!

%50 | %40 İNDİRİM

ALIŞVERİŞE BAŞLA
  • GÜN
  • SA
  • DK
  • SN
DANIEL KLEIN DKE.1.10681-3
DANIEL KLEIN DKE.1.10681-3
DANIEL KLEIN DKE.1.10681-3

Daniel Klein DKE.1.10681-3 Erkek Kol Saati

İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺2.905,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.324,00(KDV Dahil)
₺284,04 `den başlayan taksitlerle

 

  • DKE.1.10681-3 Exclusive Erkek Kol Saati

     

Daniel Klein'ın Exclusive serisinde yer alan erkek kol saatleri ile stilinize şık bir detay eklemeye ne dersiniz? Erkek kol saatleri, özenle seçilen materyallerin usta ellerde tecrübe ve titizlikle işlenmesi sonucunda üretilir. Farklı kayış ve kordon tasarımlarının yanı sıra geniş renk skalasıyla da öne çıkan koleksiyon, şıklığınıza kaliteli bir dokunuş katar.

Zamanı göstermekten fazlasını yapan Exclusive saatler, farklı modelleriyle her kombininizin yıldız parçası olur. Seçkin ürünlere sahip koleksiyonun farklı modelleriyle kendi tarzınıza en uygun saati bulabilirsiniz. İki renkli eşsiz tasarımları özel hissetmek istediğiniz her an kullanabilir, klasik modellerle şıklığınızı taçlandırabilir ve modern seçeneklerle modanın ötesinde kombinler yapmanın keyfine varabilirsiniz. Stilinizi özgürce yansıtacağınız, imzanız olacak bir saat arıyorsanız özgün tasarımlara sahip Exclusive saat koleksiyonumuzu detaylıca inceleyebilirsiniz..

 

 

Kayış Tipi

Metal

 

Kayış Rengi

Gümüş

 

Kasa Çapı

45 mm

 

Cinsiyet

Erkek

 

 

Kasa Şekli

Yuvarlak

 

 

Kasa Rengi

Gümüş

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Product Detail Page